Host Intrusion Prevention volgen

U kunt rapporten ontvangen over de werking van het onderdeel Host Intrusion Prevention. Rapporten bevatten informatie over bewerkingen met computerbronnen die door het programma worden uitgevoerd (toegestaan of verboden). Rapporten bevatten ook informatie over de programma's die elke bron gebruiken.

Om de werking van Host Intrusion Prevention te volgen moet u het schrijven van rapporten inschakelen. U kunt bijvoorbeeld het doorsturen van rapporten voor individuele programma's inschakelen in de onderdeelinstellingen van Host Intrusion Prevention.

Houd bij het configureren van Host Intrusion Prevention-monitoring rekening met de mogelijke netwerkbelasting bij het doorsturen van gebeurtenissen naar Kaspersky Security Center. U kunt het opslaan van rapporten ook alleen inschakelen in het lokale logboek van Kaspersky Endpoint Security.